Logo Intra-Win

Over Intra-Win

Statistik Balken rot

Wat wij doen

Intra-Win is dé partner bij het optimaliseren van uw logistieke inkoopproces. Wij gaan daarbij verder dan de meeste andere bureaus. Wij realiseren aanzienlijke kostenbesparingen door u gedetailleerd inzicht te geven in uw logistieke activiteiten en uw inkoopproces te optimaliseren.

Intra-Win beschikt over de kennis en expertise die uw bedrijf op voorsprong zetten. Met als gevolg forse besparingen en een verhoogde tevredenheid bij uw klanten. En dat terwijl ú al uw aandacht en energie kunt besteden aan uw core business.

Ontstaansgeschiedenis

Intra-Win is in 2007 opgericht door Sandra Hawinkels. Sandra is haar loopbaan in 1992 gestart bij een groot internationaal transportbedrijf in het zuiden van het land. In 1996 maakte zij de overstap naar FedEx Express, een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Binnen deze organisatie heeft Sandra meerdere managementfuncties bekleed.

Vanaf 2000 was Sandra Hawinkels hoofd van FedEx Express Operations in Nederland. In die functie heeft zij ervaren dat veel bedrijven door gebrek aan tijd en expertise niet toekomen aan het opzetten van een optimale logistieke organisatie. Daardoor zijn die ondernemingen vaak onnodig veel geld kwijt aan hun logistieke processen.

Op basis van deze ervaringen heeft Intra-Win als doel bedrijven te ondersteunen bij het inrichten van hun logistieke activiteiten en de bijbehorende inkoop.